Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Παραλίγο τραγωδία στη Νάουσα – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο για 12χρονο που "καρφώθηκε" σε σίδερο

Παραλίγο τραγωδία στη Νάουσα. Χθες το βράδυ ένας 12χρονος τραυματίστηκε από σίδερο καγκελόπορτας, ενώ έπαιζε στην αυλή του 4ου Δημοτικού Σχολείου και δεν υπήρχε
ασθενοφόρο για να τον παραλάβει…
 Το ατύχημα σημειώθηκε όταν το παιδί προσπάθησε να  σκαρφαλώσει στην καγκελόπορτα, έχασε την ισορροπία του και σίδερο τού τρύπησε το πόδι. Ο άτυχος 12χρονος κρεμάστηκε στην κυριολεξία από το σίδερο και σφάδαζε από τον πόνο. Ευτυχώς κάτοικοι που τον είδαν κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο, την αστυνομία και την πυροσβεστική.
Δυστυχώς όμως ασθενοφόρο δεν ήρθε ποτέ. Αντιθέτως άμεση ή αντίδραση τόσο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας όσο και της Αστυνομίας Νάουσας με την ομάδα ΔΙΑΣ.
Οι πυροσβέστες κατάφερε να κόψουν γρήγορα το σίδερο που είχε τρυπήσει το πόδι του 12χρονου και στη συνέχεια μαζί με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, μετέφεραν με μικρό όχημα της Πυροσβεστικής τον ανήλικο στο Νοσοκομείο Νάουσας.
Κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι γονείς του 12χρονου εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την έλλειψη ασθενοφόρου, ένα θέμα που σχετίζεται άμεσα με την συνεχή υποβάθμιση της δημόσιας  υγείας και του Νοσοκομείου της Νάουσας.
Πληροφορίες: naousanews.gr