Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

"Αυτοψία" στο... καλάθι της νοικοκυράς

Μας το έστειλε το  kentrinews..... Ευχαριστούμε πολύ
Θα έχει χοντρή πλάκα η αποψινή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha (00.00). Το concept της εκπομπής έχει ως εξής, από αυτό το λίγο που είδαμε κι απ’ το σχετικό τρέιλερ:
ο δημοσιογράφος «βουτάει» τέσσερις πολιτικούς και τους «πετάει» σ’ ένα σούπερ μάρκετ μαζί με δύο νοικοκυρές. «Ιντριγκάρει» το εύρημα, αλλά δεν έχει βαθμό δυσκολίας.
Λογικά θα παρακολουθήσουμε τις δύο κυρίες να βάζουν χοντρό «χέρι» στους κυρίους Κοντογιαννίδη και Γεωργιάδη και στις κυρίες Μπατζελή και Κοντούλη, κάθε φορά που στο καρότσι θα μπαίνει κάτι που είναι εκτός προϋπολογισμού. Εξαιρώντας τον Παύλο Κοντογιαννίδη που όχι λόγω κόμματος, αλλά λόγω χαρακτήρα φαίνεται να έχει μία επαφή παραπάνω με την πραγματικότητα, οι άλλοι τρεις θα έπρεπε να ζοριστούν λίγο παραπάνω.
Γιατί μία μικρή διαίσθηση (μου) λέει ότι κανείς από τους υπόλοιπους δεν ξέρει πόσο κάνει ένα μπουκάλι γάλα, ένα κιλό πατάτες, 10 φέτες τυρί για τοστ μετρημένες. Θα μπορούσε να είναι πιο θεαματική η όλη «σύλληψη» της εκπομπής και σίγουρα θα έχει άλλη χάρη να βλέπει ο τηλεθεατής τον Άδωνι να «ντιλάρει» το... πορτοφόλι του για μισό κιλό ντομάτες παραπάνω. Αλλά το τρέιλερ και μόνο προδιαθέτει για μία απ’ τα ίδια, όπως η αλησμόνητη βόλτα του Σρόιτερ στις κακόφημες γειτονιές με συνοδηγό τον φοβισμένο Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Ας μην είμαστε όμως προκατειλημμένοι. Μπορεί και να εκπλαγούμε απόψε.
ΧΡ.Γ.