Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Μας το έστειλε η Αναγέννηση Κολινδρού..... Ευχαριστούμε πολύ

Η Διοίκηση της Αναγέννησης Κολινδρού κατόπιν εκτάκτου συνεδρίασης (χθες), αποφάσισε να διαμαρτηρηθεί για  την διαιτησία του «κυρίου» Συμεωνίδη  και του βοηθού του «κυρίου»
Καράμπουλα, οι οποίοι στο Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας μας με την Ακαδημία Κατερίνης 2006, φρόντισαν προκλητικά και απαράδεκτα να στερήσουν τους βαθμούς της νίκης από την ομάδα μας με τον χειρότερο τρόπο.
Συγκεκριμένα στο Α΄ ημίχρονο και μέχρι το 30΄ κιτρίνισαν 4 ποδοσφαιριστές του Κολινδρού ενώ δεν έβλεπαν σκληρά μαρκαρίσματα της αντιπάλου ομάδας. Ήδη ο κος  Συμεωνίδης από τα πρώτα σφυρίγματα, φάνηκε ότι έχει διατεταγμένη αποστολή, και φάνηκε πόσο αξιολογημένος ήταν για αυτόν τον αγώνα.
Στο 35’ του αγώνα βγάζει κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας Αβραάμ Θεόδωρο, για «επικίνδυνο παιχνίδι» και έτσι μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά η ομάδα μας πίεζε συνέχεια επιθετικά την αντίπαλη ομάδα.
Στο 55’ και στο 58’ έκλεισε τα μάτια σε δύο ανατροπές του Γκουδάρα στην αντίπαλη περιοχή μη δίνοντας πέναλτι στην ομάδα μας λέγοντας ότι έκανε θέατρο χωρίς όμως να τον βγάλει κίτρινη κάρτα .
Στο 60’, όταν ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Τσιάμης παίρνει καθαρά την μπάλα από τον αντίπαλο, βγάζοντάς την κόρνερ αυτός  πέφτει και ο κύριος Συμεωνίδης  σφυρίζει πέναλτι για την Ακαδημία, και δίνει κόκκινη κάρτα.
Στη συνέχεια αφού διαμαρτυρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Κολινδρού στον εν λόγω Διαιτητή, ο Επόπτης κύριος Καράμπουλας πηγαίνοντας στο σημείο που ήταν όλοι μαζεμένοι, έπεσε κάτω λες και τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, όταν τον έπιασε το χέρι ο ποδοσφαιριστής  μας Κονιανής.  
Στην συνέχεια ο Διαιτητής έδωσε κόκκινη κάρτα και στον Κονιανή, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να παίζει με 8 ποδοσφαιριστές .  Αφού εκτελέστηκε και το πέναλτι  προηγήθηκε η αντίπαλος ομάδα με 1-0.
Στη συνέχεια σε επίθεση της Ακαδημίας ο τερματοφύλακας του Κολινδρού  Πελάγος, πέφτει στα πόδια του επιθετικού πιάνοντας την μπάλα. Ο κύριος Συμεωνίδης το είδε και αυτό πέναλτι, χωρίς  να αποβάλλει τον τερματοφύλακά μας αφού ήταν ο τελευταίος παίχτης (κατά τον κανονισμό).
Έτσι η αποστολή του ήρθε εις πέρας. Αφού η Ακαδημία κατάφερε να βάλει άλλα δύο τέρματα ( το ένα ελεγχόμενο για οφσάιτ  από τον βοηθό κύριο Καράμπουλα) .
                                                                                                                                                                                                           Η  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ πιστεύει και το αποδικνύει  εμπράκτως  ότι οι αγώνες δίνονται και κερδίζονται εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι στο παρασκήνιο.                                                                Τι θα σκεφτούν οι νέοι ποδοσφαιριστές όταν βλέπουν να γίνονται τέτοια αίσχη στο γήπεδο;            
Για ποιό ποδόσφαιρο μιλάμε όταν  στα καφέ της Κατερίνης ξέρουν  από την αρχή του κάθε πρωταθλήματος ποιοι θα βγούν  και ποιοι θα πέσουν;
Και όλη τη βδομάδα γνωρίζαν τον νικητή και με πιο τρόπο θα νικήσει.  
Ο φίλαθλος  κόσμος του Κολινδρού και οι γονείς των ποδοσφαιριστών  είναι ανάστατοι  από τα σημερινά γεγονοτα .  
Ας σεβαστούν όμως ότι η Αναγέννηση Κολινδρού είναι μια ιστορική ομάδα και δεν της αξίζει τέτοια μεταχείρηση . 
Μήπως κάνουμε λάθος που προσπαθούμε με το υστέρημά μας   σε τόσο δύσκολους καιρούς να την κρατήσουμε ζωντανή;
Δεν θα  όμως επιτρέψουμε σε κανέναν Συμεωνίδη να πλήξει την Αναγέννηση και να μειώσει την ιστορία της .
  

Από το    Δ.Σ