Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τα διόδια της Λεπτοκαρυάς θα ανοίξουν οι αγρότες την Κυριακή 29/01


Δυναμικά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, οι οποίοι φέτος δεν προχωρούν σε αποκλεισμούς δρόμων, αλλά πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε κρατικούς φορείς και
υπηρεσίες. Σειρά είχαν χθες τα γραφεία της ΔΕΗ στον Λαγκαδά. Επρόκειτο για διαμαρτυρία με κοινή πρωτοβουλία των ΠΑΣΥ, ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ και ΟΓΕ.

Οι αγρότες κάλεσαν στην κινητοποίηση τους εργαζόμενους, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους εμπόρους, τους σπουδαστές και τους φοιτητές, προκειμένου όλοι μαζί να διαμαρτυρηθούν για το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, όπως επίσης για τις αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος και τις προθέσεις της επιχείρησης να διακόψει την ηλεκτροδότηση σε όποιον δεν πληρώσει το χαράτσι.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, οι αγρότες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μαζικές κινητοποιήσεις στα γραφεία των Περιφερειών, του ΟΓΑ και στα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας.
Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, στις 11.00, οι αγρότες θα προχωρήσουν στο άνοιγμα των διοδίων στη Λεπτοκαρυά Πιερίας και στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.
Τέλος, στις 4 Φεβρουαρίου οι αγρότες αναμένεται να πραγματοποιήσουν μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της έκθεσης «Agrotica», όπου σκοπεύουν να κατεβάσουν ακόμη και τρακτέρ στους δρόμους της πόλης.


http://portalpierias.gr/archives/2382