Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Visit Greece: Οι φωτεινές στιγμές του χειμώνα

Οι φωτεινές στιγμές του χειμώνα

Ο χειμώνας στην Ελλάδα συνεχίζεται. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες φωτεινές στιγμές που όλοι μας μπορούμε να απολαύσουμε κατά τη διάρκεια αυτής της «γκρίζας» εποχής. Η ομάδα μας σκέφτηκε κάποιες και σας τις προτείνει στο τεύχος αυτού του μήνα.

Λοιπόν…Είναι Χριστούγεννα…Οι πόλεις μας είναι πιο φωτεινές, διαφορετικές…Τα καταστήματα
έχουν στολιστεί και μας περιμένουν…Θα υποδεχτούμε τον καινούριο χρόνο… Θα ανταλλάξουμε ευχές με αγαπημένους ανθρώπους...Τα σαββατοκύριακα με λιακάδα θα κάνουμε μικρές εξορμήσεις σε κοντινές πόλεις και χωριά…Σε νησιά…

Σίγουρα, θα έχετε να προτείνετε και πολλές άλλες ιδέες για να απολαύσουμε το χειμώνα στη χώρα μας.

Ευχόμαστε, τουλάχιστον, σε αυτά τα θέματα να βρείτε κάτι από τις δικές σας σκέψεις.

Η ομάδα του Visit Greece

Χριστούγεννα στην πόλη

Χριστούγεννα στην πόληΑποδράστε από τη μονότονη καθημερινότητα ανακαλύπτοντας θησαυρούς της πολιτιστικής σκηνής της χώρας και υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελο! Εκμεταλλευτείτε τον επιπλέον ελεύθερο χρόνο που σας προσφέρει η εορταστική αυτή περίοδος και εμπλουτίστε τις διακοπές σας με αξέχαστες εμπειρίες τέχνης και πολιτισμού.
Ας ξεκινήσουμε...

Χειμωνιάτικο φως στα ελληνικά νησιά


Χειμωνιάτικο φως στα ελληνικά νησιά
Στην Ελλάδα, στα μέσα περίπου του Γενάρη, ένα μικρό, σύντομο καλοκαίρι ανθίζει μες στην καρδιά του χειμώνα. Το γλυκό φως της εποχής ζωντανεύει τα χειμωνιάτικα χρώματα και οι ήπιες θερμοκρασίες αναζωογονούν τη διάθεση για εξερεύνηση της ελληνικής ομορφιάς. Αν λοιπόν μέχρι τώρα πιστεύατε πως το χειμώνα τα νησιά ταξιδεύουν απομονωμένα στην ηρεμία του πελάγους, αναπολώντας τα ζωηρά καλοκαίρια, ήρθε η ώρα να διαπιστώσετε το αντίθετο. Το αγαπημένο μου είναι...

Ηλιόλουστα σαββατοκύριακα του χειμώνα

Ηλιόλουστα σαββατοκύριακα στην καρδιά του χειμώναΟ χειμώνας στην Ελλάδα έχει πάντα και τις φωτεινές εξαιρέσεις του. Ολόλαμπρες λιακάδες που σας ξεσηκώνουν για μικρές αποδράσεις, ευκαιρία για ξεκούραση αλλά και…αποτοξίνωση από την έντονη καθημερινότητα της πόλης. Ακολουθήστε μας σε κοντινά και συναρπαστικά ταξίδια σε δύο μικρότερες, αλλά ιδιαίτερα γνωστές πόλεις της Ελλάδας.
Ας ξεκινήσουμε...





http://www.visitgreece.gr/