Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Γιορτινές ευχές και χαρούμενες μουσικές, παραδοσιακά κάλαντα, φιλαρμονικές μπάντες, χορωδίες και τριγωνάκια ήχησαν σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου από το πρωί
επικράτησε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, καθώς σύλλογοι, όμιλοι και φορείς τραγούδησαν τα κάλαντα, παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
«Ευτυχώς στις ευχές δεν υπάρχουν μνημόνια. Δεν μπορεί κανείς να φορολογήσει το χαμόγελο, την αισιοδοξία, την ελπίδα. Είμαστε Έλληνες και θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, με υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία», δήλωσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης, ο οποίος ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά, με υγεία, ευτυχία, αγάπη για όλους».


Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ήταν ο Σύλλογος Σαμίων Θεσσαλονίκης «Ο Πυθαγόρας», η Μπάντα του Στρατού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φίλοι του καλλιτέχνη Γιάννη Τριάντη», το Σωματείο Ειδικής Αγωγής και Προστασίας ΑμΕΑ «Η Ζωή», η Αδελφότητα Προκοπιέων Μακεδονίας-Θράκης «Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος», το 3ο ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Μπάντα της Αστυνομίας.