Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Στα… άδυτα της βουλής για την «παράσταση» Παπανδρέου (video)

timthumbΠολλές φορές οι εικόνες λένε πολλά περισσότερα από οποιαδήποτε ομιλία.
Το kentrinews.gr …διείσδυσε στα άδυτα της Βουλής και συγκεκριμένα στο εντευκτήριο – εκεί όπου ξεκουράζονται οι εθνοπατέρες ανεξαρτήτως κομμάτων. Την ώρα της ομιλίας του
ΓΑΠ η συγκεκριμένη ιστορική αίθουσα είχε “καταληφθεί” από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Από εκεί παρακολούθησαν την ομιλία του πρωθυπουργού. Παρακολούθησαν, τρόπος του λέγειν, διότι ήταν εμφανής η αδιαφορία αλλά και η παγωμάρα με την οποία αντιμετώπισαν την ομιλία του κ. Παπανδρέου.

Βέβαια στιγμές – στιγμές σχολίαζαν τα λεγόμενα του πρωθυπουργού ενώ το γέλιο και οι ερωνείες κυριάρχησαν ιδιαίτερα όταν αυτός αναφέρθηκε στα προσωπικά πολιτικά “επιτεύγματά του” όπως για παράδειγμα η αναφορά του στην αποποινικοποίηση της κάνναβης (ήταν η… κορυφαία στιγμή, ίσως, της ομιλίας του). Στο video του kentrinews.gr παρατηρείστε κάποιους από τους “γαλάζιους” βουλευτές οι οποίοι παίζουν με τα κινητά τους και κάποιους άλλους οι οποίοι έχουν στήσει ψιλή κουβεντούλα με συναδέλφους και συνεργάτες τους.
Όλοι όμως δείχνουν να αδιαφορούν επί της ουσίας για την πρωθυπουργική ομιλία αφού είχαν ήδη κατανοήσει το “παιχνίδι” που παιζόταν ακόμη και στους διαδρόμους της Βουλής όπου οι κυβερνητικοί παράγοντες είχαν επιστρατεύσει κάθε λογής μέσο προκειμένου να μεταπειστούν οι κατ΄ευφημισμό, όπως αποδείχτηκε, “πράσινοι” αντάρτες.




http://www.kentrinews.gr/