Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Τα μάτια μας δεκατέσσερα

Μετά τα χθεσινοβραδινά δυσάρεστα γεγονότα,αναγκαστήκαμε να λάβουμε κάποια επιπλέον μέτρα προφύλαξης για τον χώρο μας.
Όπως:

1)Την διαγραφή κάποιων εντελώς άγνωστων προς εμάς συντακτών.
Από δω και στο εξής όποιος θα γίνεται συντάκτης θα τον ξέρουμε το λιγότερο οι διαχειριστές.
Η συντριπτική πλειοψηφία των συντακτών ήταν εξάλλου γνωστή εξ' αρχής.
2)Τη διαγραφή πάρα πολλών αναπάντητων προσκλήσεων προς την αποδοχή νέων συντακτών.
3)Όποιος όμως επιθυμεί να γίνει νέος συντάκτης και δε γνωρίζει κάτι από τα προαναφερθέντα και δε του είχε σταλθεί πρόσκληση,αν θέλει ας στείλει στο email του μπλοκ το ονοματεπώνυμό του και θα του σταλθεί ανάλογη πρόσκληση.
Εν τω μεταξύ το μπλοκ έχει ανέβει πάρα πολύ,τόσο που δε μπορούσαμε να το φανταστούμε εκ των προτέρων ότι θα συνέβαινε σε τόσες λίγες μέρες λειτουργίας του.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον kolindrosrock με τις ενέργειες του οποίου συμπεριληφτήκαμε στη λίστα ιστολογίων στο ευρείας επισκεψιμότητας blog tromaktiko κάτι που είχε τρομερό αντίκτυπο στη δική μας επισκεψιμότητα.
Να ευχαριστήσω επίσης το blog ladygreece για το banner που μας έκανε στο δικό του χώρο.
Μετά από όλα αυτά δημιουργήσαμε μία ακόμη στήλη την "Blogia εξ'αγχιστείας!!!" στην αριστερή πλευρά του μπλογκ μας,που εκεί θα βάζουμε όσους μη Κολινδρινούς μας διαφημίζουν στα δικά τους.
Γι' αυτό σας παρακαλώ όσοι έχετε δει το δικό μας blog αναρτημένο οπουδήποτε στην blogόσφαιρα και να γίνεται αναφορά ή διαφήμιση σας παρακαλώ πολύ να μας το αναφέρετε.
Θα μπαίνουν όλοι και όλα στην συγκεκριμένη στήλη.
Τέλος θα παρακαλούσα πολύ τους συντάκτες μας,να προσέχουν τις ώρες ανάρτησης του προηγούμενου κειμένου,ώστε να μην συμπίπτουν χρονικά όλες μαζί.
Καλά θα είναι να περνάει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα(π.χ. 1 ώρα),ώστε να προλαβαίνουν οι επισκέπτες να σχολιάζουν,να το φιλοσοφήσουν και να το εμπεδώσουν.
Όπως είπε κι ο Βασίλης το πρωί σε κάποια σχόλια,ο οποίος είναι πιο πεπειραμένος bloger(3 χρόνια) από όλους μας,μπορείτε να τις μαζεύετε για τις μέρες που δε θα έχουμε κάτι να γράψουμε αν έχετε ήδη πολλές έτοιμες προς ανάρτηση.
Θα υπάρξουν και τέτοιες στείρες μέρες.
Τώρα είναι αρχή, πάμε πάρα πολύ καλά,υπάρχει ενθουσιασμός και κατεβαίνουν εύκολα τα θέματα.
Κάποια στιγμή όμως θα θυμηθούμε τα λόγια τραγουδιού των ΠΥΞ ΛΑΞ:

"Άδειες στιγμές,η ψυχή μας κενή
τα λόγια υπάρχουν γιατί υπήρχαν εκεί"