Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Πήρε την άδεια ο Αιγινιακός μαζί με άλλες τρεις μόνο ομάδες - Τι δηλώνουν οι παράγοντές του

Οι Άρης, Σπάρτη, Αιγινιακός και ΟΦΗ πήραν άδεια από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης. «Κόπηκε» για Super League ο ΟΦΗ.
Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης ανακοίνωσε την Τρίτη (25/07) τις αποφάσεις του σχετικά με τις άδειες των ΠΑΕ της Football League. Οι Άρης, ΟΦΗ, Σπάρτη, Αιγινιακός πέρασαν τη διαδικασία, όμως όχι και οι Πανελευσινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Κισσαμικός. Για τη Super League δεν πήρε άδεια η ομάδα του Ηρακλείου. Αναλυτικά:
«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Β' Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Δεν χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Α' Εθνικής κατηγορίας (Super League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στην ΠΑΕ:
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Β' Εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στις ΠΑΕ:
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΕ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΕ
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΑΕ
Δεν χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Β' Εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στις ΠΑΕ:
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΕ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».

Τι δηλώνουν στον Αιγινιακό μετά την εξασφάλιση της άδειας.
Ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι δηλώνουν οι άνθρωποι του Αιγινιακού για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής της ομάδας του Αιγινίου στο νέο πρωτάθλημα της Football League έπειτα από την επισημοποίηση της απόφασης του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.
«Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή ο Αιγινιακός βαδίζει βιώσιμος και συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του. Είναι μια ομάδα από τις λίγες στην κατηγορία που είναι βιώσιμη. Συνεχίζουμε και με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον», δήλωσαν οι άνθρωποι του Αιγινιακού μετά την χαρμόσυνη είδηση από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News.
Ο Θωμάς Σβαρνόπουλος, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που είχε καταθέσει την έφεση της ομάδας κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής, ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γιώργο Καρανικόλα και τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Νιώπα, όπως επίσης και τη γραμματέα Ρούλα Παραλυκίδου για το σοβαρό έργο που διετέλεσε, το δικηγορικό γραφείο του Κίμωνα Ευαγγελάτου, αλλά και τον Δημήτρη Χρυσάφη για τη συνεργασία που είχε με τους νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ.