Έβαλάμι ιδώια ακόμα καμπόσις σιλίδις

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

Σε καιρούς κρίσης, οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής, σε καιρούς επίθεσης σε δικαιώματα και κατακτήσεις, στο βιός και στη ζωή μας την ίδια, η αλληλεγγύη
είναι προϋπόθεση επιβίωσης όσων πληττόμαστε από τη βαρβαρότητα, η αντίσταση είναι μονόδρομος απέναντι στην αντικοινωνική πολιτική της τρόικας εξωτερικού και εσωτερικού, η αυτοοργάνωση είναι το εφαλτήριο για την ενεργοποίηση, τη συμμετοχή και τη χειραφέτηση των «από κάτω», για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης.
Η «αλληλεγγύη για όλους» είναι μία ανοιχτή συλλογικότητα σε καθέναν και καθεμία που εμπνέεται από το τρίπτυχο αλληλεγγύη – αντίσταση – αυτοοργάνωση, δεν επιδιώκει ούτε να εκφράσει ούτε να εκπροσωπήσει τον πολύμορφο κόσμο, τις δομές και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά να αποτελέσει έναν πανελλαδικό κόμβο διευκόλυνσης της συνάντησης τους. 
Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας στο πλαίσιο αυτό οργανώνει την Κυριακή 13 Δεκ. 2015 απο της 9 το πρωί στα γραφεία του στον Άγιο Σπυρίδωνα την συγκέντρωση ειδών ένδυσης , φάρμακα, τρόφιμα καθώς παιδικά και λογοτεχνικά βιβλία προκειμένου να δοθούν στο ίδρυμα Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος. 

Αλληλεγγύη το ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ!.