Έβαλάμι ιδώια ακόμα καμπόσις σιλίδις

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Αίτημα της HDB AG για έκδοση Εισαγγελικής Διασυνοριακής Παραγγελίας (Ελληνικό)

προς
Γραφείο Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Υπόψιν: Εισαγγελέα Διαφθοράς, Κο Ιωάννη Δραγάτση
Αίτημα: της “Hellenic Development Beteiligungs AG”
με Αρ. Μητρώου HRB 68648,
εδρεύουσας επί της οδού Huttenstrasse 3,
Ντίσελντορφ της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας
Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα, 
Σε συνέχεια με την υπ αριθμόν Α.Β.Μ. Α2014/1642 και σε συνάφεια με την από 18/12/2014 μήνυσή μου κατά Ελλήνων κρατικών λειτουργών, η οποία κατατέθηκε, σε αυτεπάγγελτη έρευνα που είχε διαταχθεί από την εισαγγελία πρωτοδικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, επειδή έχουμε μακροχρόνια στέρηση ευκαιρίας, αιτία η υποβάθμιση ευρωπαϊκής οικονομικής έννομης τάξης, βάση δόλιας σκοπιμότητας εις βάρος μας, θεσμική εκτροπή με αποτέλεσμα την μη έως σήμερα πρόσβασή μας στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο ως έχοντες έννομο συμφέρον,
Έργο Μητροπολιτικό – Θεματικό – Οικιστικό πάρκο “Ελλήνων Πολιτεία” (σχετ. 8)
Αιτούμεθα την έκδοση Οικονομικής Ευρωπαϊκής Εισαγγελικής Διασυνοριακής Παραγγελίας, συνδεδεμένη και με την προστασία του Ευρωπαϊκού Νομίσματος (Ευρώ) από την Αρμόδια Εισαγγελική αρχή της Ελληνικής Δημοκρατίας (αρμόδια αρχή σύμφωνα με την δανειακή σύμβαση για διερεύνηση άπατης). Σας προσκομίζουμε ως νέο Στοιχείο την σχετική Συμφωνία Πιστωτών (Σχετ. 1), στην οποία δεν συμβάλλεται η Ελληνική Δημοκρατία και δεν έχει εκδώσει νομική γνωμοδότηση το Νομικό Συμβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Την εφαρμογή και την αναθεώρηση όπως τα διεθνή χρηματοοικονομικά πρότυπα, οι Ευρωπαϊκοί δημοσιονομικοί κανόνες και τα διεθνή λογιστικά πρότυπα ορίζουν, τύπου αποτίμησης ή πρόβλεψης εντός αυτών των τεχνοοικονομικών παραρτημάτων των μνημονίων, συνδεδεμένα με τις Δανειακές Συμβάσεις του ελληνικού δημοσίου χρέους να συμπεριληφθούν ως ενεργητικό – άξιες, καθαρή περιουσία Κ.Π τα οικονομικά δεδομένα της ελληνικής δημόσιας ακίνητης περιουσίας. Αιτία εξ αυτού του γεγονότος η εκποίηση έως σήμερα και όχι αξιοποίηση σύμφωνα με τα χρηστά συναλλακτικά διεθνή ήθη, την ευρωπαϊκή καλή πίστη και την χρηστή διαχείριση έννομων αγαθών, της πρώην δημόσιας περιουσίας με μηδενικές αξίες από το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ..
«παραβάσεις οικονομικής τάξεως» προσβάλλουν έννομα αγαθά. «καθαρή θέση» του Δημοσίου κράτους μέλους της ζώνης του ευρώ είναι … ίσα μέρη: ακίνητη περιουσία και οικονομικά περιουσιακά στοιχεία εισόδημα περιουσίας ..η τρέχουσα αξία ενός χρηματοοικονομικού μέσου δεν είναι άμεσα προσδιορίσιμη, αλλά μπορεί να προσδιορισθεί για τα επιμέρους στοιχεία του ή για κάποιο παρόμοιο μέσο. Η τρέχουσα αξία είναι δυνατόν να προκύψει από την αξία των επιμέρους στοιχείων του ή του παρόμοιου σε αυτό μέσου μια δανειακή σύμβαση που ακολουθείται από δεσμεύσεις (conditionality) χωρίς πρόβλεψη προς τους δανειστές αξίας υποθήκης χρέους!! .
Συμπληρωματικά σας καταθέτω τα κάτωθι:
Σε συνέχεια με την υπ αριθμόν Α.Β.Μ. Α2014/1642 και σε συνάφεια με την από 18/12/2014 μήνυσή μου για Ευρωαπάτη, εμπορία επιρροής κατά νομικών και φυσικών προσώπων στην ελληνική επικράτεια, παραβίαση του Άρθρου 28 του Ελληνικού Συντάγματος από Έλληνες επίορκους,των συνταγματικών δικαιωμάτων μας μέσω βουβής Οικονομικής Βίας – Εκμετάλλευσης των κρατικών λειτουργών, κατά παντός τρίτου ήθελε προκύψει από την έρευνά σας, σε συνάφεια με το από 02/01/2015 αιτήματος μου προς το γραφείο του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, καθώς και την από 01/07/2014 αναφορά καταγγελία ζημίας της Ελληνικής Οικονομίας ύψους 35 δις ευρώ της “Hellenic Development Beteiligungs AG” (η έδρα προσδιορίζει την γερμανική ιθαγένεια, από τον Ιούλιο του 2012 σύστασή μας).
Κατά οιονδήποτε πολιτειακών παραγόντων σε μετακρατικό – ευρωπαϊκό επίπεδο όπως από 4/12/14 έχουμε γνωστοποιήσει στην ευρωπαϊκή επιτροπή, παραβίαση αρχών δημοκρατίας, (Συνθήκη Μάαστριχτ 1992) : 1) αρχή της ισότητας απόκρυψη από δόλο αξίας υποθήκης χρέους οικουμενικού έννομου αγαθού αξίας 11,8 δις ευρώ : δεν πρέπει να γίνονται διαφορετικές μεταχειρίσεις, όλοι οι οικονομικοί φορείς πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα (απάλειψη κάθε διάκρισης). 2) Αρχή της επιχειρηματικής ελευθερίας εις βάρος μας εντός της κοινότητας.
Αξιότιμε κύριε εισαγγελέα επειδή έως 8/5/2010, πρώτη δανειακή σύμβαση – συνθήκη ελληνικού δημοσίου χρέους και με τις έως τότε επαγγελματικές δραστηριότητές μου εντός της ελληνικής επικράτειας, ο τότε επίορκος Έλληνας πρωθυπουργός και ελληνική κυβέρνηση, από κοινού και με τις επόμενες, με ενέγραψαν ως Έλληνα πολίτη στην Δανειακή Σύμβαση του ελληνικού δημοσίου χρέους ως αντικείμενο διαθέσιμο για κάθε χρήση σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος προς τους δανειστές, μέσω του «Εξωτερικού Χρέους» (δανειακή σύμβαση ελληνικού δημοσίου χρέους) νοείται το συνολικό χρέος του Δανειολήπτη, που είναι (i) εκφρασμένο ή πληρωτέο σε νόμισμα διαφορετικό από το επίσημο νόμισμα του Δανειολήπτη και (ii) το οποίο δεν είχε προκύψει αρχικά ή αναληφθεί στο πλαίσιο Σύμβασης ή Οργάνου ή εκδόθηκε κατ’ ουσία σε πιστωτές που είναι όλοι κάτοικοι της Ελλάδας ή σε οντότητες που έχουν την έδρα τους ή τον βασικό τόπο των συναλλαγών τους εντός της επικράτειας της Ελλάδας, μου έδωσε έναν ακόμη αριθμό λογιστικό «Εξωτερικό Χρέος» εντός του χρέους συν της ταυτότητα που είχα! και εντός ενός νέου αριθμού, ενέταξε και ό,τι είχα δημιουργήσει ως περιουσιακά στοιχεία την ελληνική επικράτεια!
Ο Welzel ωστόσο τονίζει στην ποινική θεωρία του, ότι μόνο η εξωτερικευμένη ψυχική διάθεση του δράστη, μορφοποιούμενη ως actio, μπορεί να καταστεί αντικείμενο του ποινικού δικαίου (Welzel, Das Deutche Strafrecht 11η)
Επειδή ως υποκείμενο του εξωτερικού χρέους πλέον δεν μπορούσα να αφήσω τους υπαίτιους του χρέους να ορίζουν έμενα και ότι ως αξία, τιμή και αξιοπρέπεια είχα, ασχολήθηκα ουσιαστικά και επαγγελματικά με το χρέος, τα περιουσιακά στοιχεία αυτού (δημόσια κοινωνικά αγαθά), ειδικότερα τα ακίνητα, με αποτέλεσμα μέσα από μακροχρόνιες επαφές, στην προσπάθεια τελεσφόρησης έννομου εταιρικού σκοπού εταιρειών μου (υποβληθείσα δύο φορές 2011/2014 και κατατεθείσα δημόσια προσφορά για αναπτυξιακό έργο μείζονα κοινωνικού ενδιαφέροντος), είχαμε επαφή έως και σήμερα με όλους τους καθ ύλην αρμοδίους εντός και εκτός ελληνικής επικρατείας. Στρατιές συμβούλων θεσμικών και πολιτειακών παραγόντων που ασχολούνται αποκλειστικά ο κάθε ένας με τον τρόπο του για την βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους.
Αυταπόδεικτα διαπίστωσα ότι σκοπός όλων αυτών είναι να μην βγει το χρέος γιατί αν βγει, χάνει ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ και τους δούλους, εντός αυτού (χρήση πολιτών ως αντικείμενα), που περιλαμβάνονται ως εξωτερικό χρέος και εγώ εντός αυτών, αλλά και την αποκλειστικότητα των αποκαλούμενων ΑΣΗΜΙΚΑ, ΑΤΙΜΑ αυτά χωρίς ΤΙΜΗ ! χωρίς αξία περιουσιακά στοιχεία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που ήρθαν στην ιδιοκτησία του μέσω του χρέους με το μηδέν 0 το απόλυτο μηδέν ως αξία υποθήκης!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ