Έβαλάμι ιδώια ακόμα καμπόσις σιλίδις

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

2O TECHNOLOGY FORUM ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί οι φορείς της περιοχής μας είναι σημαντικό να παράγουν καινοτόμα προϊόντα με διεθνή απήχηση. Στη
διαδικασία της παραγωγής καινοτόμων προϊόντων, μείζονος σημασίας είναι η συνεισφορά των παραγωγικών φορέων (εταιρίες πληροφορικής και βιομηχανίες) και των ερευνητικών οργανισμών (πανεπιστήμια και ερευνητικοί φορείς) και συγκεκριμένα:
-η αξιοποίηση της γνώσης και των τεχνολογικών εργαλείων που διαθέτουν οι προαναφερθέντες φορείς,
-η συνεργασία μεταξύ τους.
Στο πλαίσιο αυτό, ο σύνδεσμος εταιριών πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), ο σύνδεσμος εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος(ΣΕΒΕ), ο σύνδεσμος βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), το πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ)και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης(ΑΠΘ), διοργανώνουν στις 8 Μαϊου 2015, στις εγκαταστάσεις του ΠΑ.ΜΑ.Κ. το 2ο Technology Forum (www.technology-forum.eu). Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ) και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), καθώς και την συμμετοχή του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος(IHU).
Κeynote speakers στο Forum θα είναι η Διευθύντρια Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς, Μυλαίδη Στούμπου,με θέμα «Microsoft Strategy: Mobile first, Cloud First» και ο CEE Sales Consulting Director της Oracle,Φραγκίσκος Ζερβός, με θέμα «Digital Disruption: Πώς οι επιτυχημένοι οργανισμοί μεταμορφώνονται και θριαμβεύουν». Στο τέλος του Forum θα πραγματοποιηθεί στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Τι τεχνολογικές συνεργασίες πετύχαμε το τελευταίο έτος και τι περισσότερο θα μπορούσαμε να πετύχουμε στο μέλλον;». Συντονιστής του στρογγυλού τραπεζιού θα είναι το στέλεχος της διεύθυνσης Σχεδιασμού και Προγραμματισμού της ΓΓΕΤ, Βασίλης Γογγολίδης ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι Δημήτρης Λακασάς (πρόεδρος ΑΖΚ), Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος (πρόεδρος ΕΚΕΤΑ), Περικλής Μήτκας (πρύτανης ΑΠΘ), Αχιλλέας Ζαπράνης (πρύτανης ΠΑΜΑΚ), Θεόφιλος Μυλωνάς (πρόεδρος ΣΕΠΒΕ), Κυριάκος Λουφάκης (πρόεδρος ΣΕΒΕ) και Αθανάσιος Σαββάκης (πρόεδρος ΣΒΒΕ).
Όι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις περιλήψεις για την παρουσίαση των τεχνολογιώνμέχρι τις 20 Μαρτίου. Ακολούθως, το διάστημα 23 Μαρτίου με 10 Απριλίου θα γίνει η επιλογή των παρουσιάσεων και η διαμόρφωση του τελικού προγράμματος από την επιστημονική επιτροπή ενώ μεταξύ 13 Απριλίου και 5 Μαϊου, θα γίνει η υποβολή των παρουσιάσεων από τις συμμετέχουσες εταιρίες. Την επιστημονική και οργανωτική επιτροπή του 2ου Technology Forum απαρτίζουν οι Θεόφιλος Μυλωνάς και Κοσμάς Bάμβαλης (ΣΕΠΒΕ),Δημήτρης Λακασάς και Κώστας Τραματζάς (ΑΖΚ), Βασίλης Γογγολίδης (ΓΓΕΤ), Ανδρέας Συμεωνίδης (ΑΠΘ), Μάρω Βλαχοπούλου και Γιάννης Νικολαϊδης (ΠΑΜΑΚ), Δημήτρης Τζοβάρας και Δημοσθένης Ιωαννίδης (ΕΚΕΤΑ) και Παναγιώτης Κετικίδης και Μαρίνος Τσαγκαράκης (ΣΕΒΕ).
Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το Forum, οι ενδιαφερόμενοι μπορούννα επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2310-365.130 (ΣΕΠΒΕ- Αγγελική Πετροπούλου), 2310-379.341 (ΑΖΚ-Λήδα Παπατζήκα), 2310-498.157 (ΕΚΕΤΑ- Χρυσούλα Κατσικάκη), 2310-891.864 (ΠΑΜΑΚ-Τίνα Αρβανιτάκη) και 2310-535.333(ΣΕΒΕ- Μαρίνος Τσαγκαράκης).
ns124w0kre ns1ukw0kre  ns2n0w0kre